Průběh zájezdů

Uživatelem od:
01. 12. 2009
Milá Melisoo, cyklozájezdy u Munda mají podobný průběh - každý si tvoří svůj program do určité míry sám, hlavní starostí je dojet večer včas do stanoveného kempu, trasu denní etapy si ale můžete (v rámci možností) zvolit. Během turistických zájezdů v souladu s preferencemi drtivé většiny našich zákazníků a se stylem naší cestovky neděláme ve městech hromadné prohlídky za „průvodcem s deštníkem“. Před návštěvou města dostanete informace a doporučení, co navštívit, a kopii mapky města. Prohlídka pak probíhá individuálně. Túry a přesuny v horách probíhají ve skupině pod vedením průvodců z důvodu bezpečnosti.
Uživatelem od:
24. 07. 2009
Možná se to někde píše, ale nic jsem nenašla, tak se ptám. Jak probíhají pěší zájezdy? Byla jsem teď s cestovkou na kole ve Francii a každý večer jsme měli hlášení na další den, dostali jsme mapy, mohli jsme si vybrat z několika tras a následoval výklad, čeho si na trase všímat, kam se podívat a podobně..takže přes den jsme si dělali, co jsme chtěli. Předpokládám, že zájezdy na kole od Munda budou podobné a nejezdí všichni hromadně, ale pokud jsou pěší výlety, jak to funguje? Dostaneme taky mapu, kam jít nebo jsou to spíše hromadné akce? Zajímala by mě především Podkarpatská Rus a Rumunsko. Děkuji za případnou odpověď :)