na kole - co a jak

Uživatelem od:
01. 12. 2009
Zdravím, co se týče toho vybavení, podívejte se na podrobnosti k zájezdu http://www.mundo.cz/cyklo/provence/detaily , tam je všechno uvedené. Náročnost se odhaduje těžko, to je pro každého jiné. Osobně si myslím, že pokud občas v létě jezdíte na nějaké cyklovýlety, měla by být pro Vás přijatelná, je méně náročná než třeba Korsika nebo Černá Hora (zejména po letošních úpravách v programu zájezdu). Ale hlavně v etapách kolem kaňonu Verdon je potřeba počítat s kopcovitým terénem, tak si dáte trochu do těla. Snad sem ještě někdo svoje zkušenosti připíše :-)
Uživatelem od:
22. 02. 2010
Zdravím, láká mě Provence na kole. Už delší dobu se tam chci podívat a spojit to s kolem by mohlo být skvělý. Jenom by mě zajímalo jednak jaká je náročnost tras a celých dvou týdnů dohromady - tj. zda to občasný letní jezdec zvládne. A pak taky jestli je doporučovaná nějaká výbava, kterou by si takový cyklista určitě neměl zapomenout, případně se velmi hodí. Můj bicykl už jaksi něco zažil, takže bych ho musel krapet upgradovat, abych za ostatními neběhal pěšky. Díky za zkušenosti! Petr